BEHANDLING

VED BEHANDLING ANVENDES EN KOMBINATION AF:

Massageteknikker, Akupressur, Zoneterapi, Healing,
Thi-Chi pres, Lumphatouch i samspil med dit åndedræt.

HELKROPSBEHANDLING

Behandlingen er individuel og tager udgangspunkt i dig og dine problemstillinger i forhold til fysiske eller psykiske spændinger og smerter

Behandlingen er særdeles effektiv over for problemer med bl.a.:

Piskesmæld, migræne
Overanstrengelse af led og muskler
Knæ, fodled og lyskenskader
Skulder og rygproblemer
Stress, angst og frygt
Hud og fordøjelsesproblemer

Jeg arbejder ud fra holdningen om kroppens og psykens balance i forening er altafgørende for vores velbefindende og balance i tilværelsen.

Derfor anvender jeg helhedsbehandling og kropsterapi, som kan løsne op for både gamle og nye skader i kroppen, og skaber en god balance i livet

Den hjælper til at frigøre dybereliggende spændinger i kroppen.

Jeg anvender forskellige massage teknikker, Akupressur, Zoneterapi, QIGONG,  Healing,Tai-Chi Press og løsner leddene, hvis der er behov for det. 
Desuden arbejder jeg med LYMPHATOUCH og en  kombination af overflade- og dybdemassage i samspil med åndedrættet.

Vi starter altid med en god og grundig samtale om, hvad det er, vi skal have fat på. Hvis der er behov for samtale under selve behandlingen, så gør vi også det.

“Det er ikke en overdrivelse, at en hel ny verden åbnede sig, da jeg fik mine første behandlinger hos Kenn. Jeg havde altid arbejdet adskilt med min krop og de mentale ting. Massøren tog sig af kroppen og psykologen tog sig af psyken. Under Kenns behandlinger mærker jeg i bogstaveligste forstand, at krop og psyke hænger sammen”.

/KLIENTUDTALELSE